Kahve falında bir arkadaşının vurulduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının vurulduğunu görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının vurulduğunu gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Kahve falında arkadaşı tarafından vurulmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını vurulduğunu görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarının vurulduğunu görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının silahla vurulduğunu görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, memur ise terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının vurulduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının vurulduğunu görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın tarafından vurulmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından vurulmak artık hayatının bir düzene gireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top