Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, planlarının gerçekleşeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek kişinin fena halde yanılacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin uçurumdan düştüğünü görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan düştüğünü görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top