Kahve falında bir arkadaşının öldüğünü duymak

Kahve falında bir arkadaşının öldüğünü duymak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, ağlayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir.

Kahve falında arkadaşını öldügünü duymak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının öldüğünü duymak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü duymak büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşımın öldüğünü duymak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın öldüğünü duymak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, bütçesinin küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşınızın öldüğünü duymak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, insanlara küsüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının öldüğünü duymak tabiri caizse can bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top