Kahve falında bir arkadaşının doğurduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının doğurduğunu görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Seksüel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında bir arkadaşının doğurduğunu görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının doğurduğunu görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ikiz bebek doğurduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının erkek bebek doğurduğunu görmek iyilik görüleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını doğurduğunu görmek makamından olacağına, mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının bebek doğurduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını doğurtmak yüzüne kan geleceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan doğurduğunu görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top