Kahve falında bilezik takmak

Kahve falında bilezik takmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bilezik takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, sosyal aktiviteler esnasında karşılaşmalar olabilir veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak umutsuzluk yaşanacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine bilezik takmak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine bilezik takmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emanet altın bilezik takmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalettir.

Kahve falında yüzük bilezik takmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik almak takmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola bilezik takmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pırlanta bilezik takmak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top