Kahve falında kendine bilezik takmak

Kahve falında kendine bilezik takmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendine bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında başkasına bilezik takmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa bilezik takmak işlerin günden güne bozulacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezik takmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok altın bilezik takmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kalın bilezik takmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluma bilezik takmak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top