Kahve falında bıçakla dövmek

Kahve falında bıçakla dövmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla dövmek gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla dövmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpekleri dövmek zaman bulmakta zorlanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın dövmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında dizlerini dövmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanı dövmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak dövmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, yükünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürünü dövmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında torununu dövmek adını herkese duyuracağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top