Kahve falında aileden birinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında aileden birinin hasta olduğunu görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında aileden birini hasta görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işarettir.

Kahve falında aileden birinin hasta olduğunu görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında aile ziyareti yapmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkeğin ailesiyle tanışmak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık aile görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini ailesiyle görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok iyi paralar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında aileden biri evlendiğini görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında aile mezarı görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top