Kahve falında beyaz renkte kedi görmek

Kahve falında beyaz renkte kedi görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, zor bir döneme girileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz renkte kedi gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz renkli kedi görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, her geçen gün başarıların artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz renk kedi görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz renkli kedi görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz renkte kedi görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kedi yavrusu görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yağmur yağmamasına işarettir.

Kahve falında sarı renkte kedi görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında renkli kediler görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top