Kahve falında beyaz renkli hayvan görmek

Kahve falında beyaz renkli hayvan görmek suçlamalardan aklanılacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , adının fesada karışacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli hayvan gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Kahve falında beyaz renkli hayvan görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah renkli hayvan görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında renkli hayvan görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk hayvan görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli hayvanlar görmek hayal kırıklığına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli hayvan görmek keder yaşayacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk hayvan görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelincik hayvanı görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top