Kahve falında beyaz kedinin öldüğünü görmek

Kahve falında beyaz kedinin öldüğünü görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kedinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kediyi öldürmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi öldürmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kedinin öldüğünü görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kazayla kedi öldürmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi köpek öldürmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına tabir olunur.

Kahve falında fare ve kedi öldürmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi görüp öldürmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

Kahve falında hamile kedi öldürmek alım gücünü yitireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top