Kahve falında beyaz keçi görmek

Kahve falında beyaz keçi görmek geçim derdinin sona ereceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, maddi olarak güç kazanacağına, her anlamda güçleneceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz keçi gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Kahve falında beyaz keçi sürüsü görmek insanlara öncülük edeceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında beyaz keçi sevmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yavru keçi görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz keçi görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz koyun keçi görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz keçi görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, hasadının tarlasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz keçi yavrusu görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz keçi sağmak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top