Kahve falında beyaz iğne görmek

Kahve falında beyaz iğne görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz iğne gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Kahve falında beyaz ip iğne görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz toplu iğne görmek iyi zamanlar geçireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz iğne görmek kötü günler görüleceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ip ve iğne görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık iğne görmek tecrübelerini aktaracağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında iğneler görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, ön plana çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top