Kahve falında beyaz ekmek

Kahve falında beyaz ekmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ekmek gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Kahve falında beyaz yufka ekmek görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz ekmek görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ekmek yemek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz somun ekmek görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çiçek ekmek kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ekmek görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz peynir ekmek yemek tatsız sözlerin de unutulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ekmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top