Kahve falında beyaz dana görmek

Kahve falında beyaz dana görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sevgisinin artacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dana gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz dana görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz dana görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz danalar görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına alamet eder.

Kahve falında dana pisliği görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı dana görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dana ciğer görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında dana eti görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında dananın öldüğünü görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top