Kahve falında beyaz çarşafa sarılı bebek görmek

Kahve falında beyaz çarşafa sarılı bebek görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılı bebek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrenmeden tepki vermemelisiniz.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılı bebek görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına yorulur.

Kahve falında sarı renk çarşaf görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı çarşaf görmek zararını tamamen kapatacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında çarşafa sarılmak kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asılmış beyaz çarşaf görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf almak hasta ise bakacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top