Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, patron olunacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, donatacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bebek beşiği gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Kahve falında beyaz bebek beşiği görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz beşik görmek başka alanlara yöneleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında bebek ve beşik görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında beşiğin içinde bebek görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek beşiği hazırlamak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine işaret eder.

Kahve falında ikiz bebek beşiği görmek rahatının yerine geleceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bebek beşiği görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına yorulur.

Kahve falında beşikte ağlayan bebek görmek rızkın ve kazancın artacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top