Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, bunun şans olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da değer verdiğiniz şeyleri çok az gayret sarfederek elde edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz battaniye görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe bebek battaniye görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek kısmetlerin artacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top