Kahve falında ağzını silmek

Kahve falında ağzını silmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzını silmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz sizinle paylaşabilecek şeyleri olan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ağzını silmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek düşmanlarla beraber oturmaya, tatsız haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalettir.

Kahve falında çiş silmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı sildiğini görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bebek burun silmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yazı silmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri silmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top