Kahve falında bebek yüzü görmek

Kahve falında bebek yüzü görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyüyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında bebek yüzü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri veya olayları zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin yüzünü yıkamak güzel haberler alınacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda yüzen bebek görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüzünü görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yeni kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yüzen erkek bebek görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yüzlü köpek görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top