Kahve falında bebeğin yüzünü görmek

Kahve falında bebeğin yüzünü görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, şöhret elde edeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin yüzünü gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Kahve falında bebeğin yüzünde yara görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebek yüzü görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında karnındaki bebeğin yüzünü görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında denizde yüzen bebek görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yüzlü bebek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yüzlü bebek görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek her şeyin yenileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top