Kahve falında bebek olacağını görmek

Kahve falında bebek olacağını görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bebek olacağını gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının bebeğini kucaklamak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucağında uyuyan bebek görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgili ve bebek görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeği kucakta görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğini konuşurken görmek hem yeni yerler göreceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri görmeyen bebek görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek doğurmak emzirmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top