Kahve falında sevgili ve bebek görmek

Kahve falında sevgili ve bebek görmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili ve bebek gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Kahve falında eski sevgili ve bebek görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinin kucağında bebek görmek çevre değiştireceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi bebekle görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle bebek sevmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek kişinin şifaya kavuşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden bebek sahibi olmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin bebeğini görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin elinde bebek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top