Kahve falında bebek çamaşırı almak

Kahve falında bebek çamaşırı almak hayatının güzelleşeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek çamaşırı almak gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Kahve falında bebek çamaşırı katlamak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek çamaşırları görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında bebek iç çamaşırı görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek çamaşırı almak iyiliklerden yüz çevirmeye, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına inanılır.

Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek çamaşırı asmak korkularının üzerine gideceğine, işlerinin baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca çamaşır asmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asılı çamaşır görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top