Kahve falında bebeğin sünnet olduğunu görmek

Kahve falında bebeğin sünnet olduğunu görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yeni bir ev alınacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin sünnet olduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, artniyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bebeği sünnet ettirmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği sünnet etmek başına türlü işler geleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin sünnet olduğunu görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine yorulur.

Kahve falında bebeğini sünnet ettirmek her şeyin ters gideceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bebek sünnet ettirmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğin sünnet olduğunu görmek mutlu bir insan olunacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulur.

Kahve falında bebek sünneti görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnetli erkek bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top