Kahve falında ağzından doğum yapmak

Kahve falında ağzından doğum yapmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından doğum yapmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında ağzından doğum yapmak işinde çok büyük adımlar atacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak doğum yapmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında arka arkaya doğum yapmak huzura ve sıhhate kavuşacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum yaparken çiş yapmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında doğum yapmak ve emzirmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulur.

Kahve falında ikiz doğum yapmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda doğum yapmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top