Kahve falında bebeğin düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin düştüğünü görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kucaktan bebek düşürmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin suya düştüğünü görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek düşürdüğünü duymak dertlerin çözüme kavuşacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, tüm sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebeğin düştüğünü görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek ağız tadının kaçacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek düşürmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında bebeği yere düşürmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top