Kahve falında bebeğin düşmesini görmek

Kahve falında bebeğin düşmesini görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, küskünlüklerin oluşacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin düşmesini gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek düşürdüğünü görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin suya düştüğünü görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kişinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında bebek düşüren birini görmek hasta ise şifa bulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize düşen bebeği kurtarmak eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında bebek düşürmek ve kan görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin düşmesini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile birinin bebeğini düşürdüğünü görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top