Kahve falında bebeği kaybetmek

Kahve falında bebeği kaybetmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bebeği kaybetmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Kahve falında başkasının bebeğini kaybetmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek kaybetmek bulmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek ayakkabısı kaybetmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, istediklerini elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bebek arabası kaybetmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğini kaybetmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği kaybetmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalettir.

Kahve falında bebek arabasını kaybetmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bebeğini kaybetmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top