Kahve falında kendi bebeğini kaybetmek

Kahve falında kendi bebeğini kaybetmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, dertlerin aşılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, işten yana şansının açık olacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bebeğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Kahve falında bebeği kaybetmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında emanet bebek kaybetmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebek kaybetmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kaybetmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek kaybetmek bulmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kaybetmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Kahve falında bebek arabasını kaybetmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek arabası kaybetmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top