Kahve falında bayırdan aşağı koşmak

Kahve falında bayırdan aşağı koşmak kötü ve hasta günler geçireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayırdan aşağı koşmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Kahve falında bayırdan aşağı koşmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Kahve falında bayır aşağı koşmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında bayır aşağı inmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayır aşağı kaymak elde edilen nasibin artacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla bayır aşağı inmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalettir.

Kahve falında bayır aşağı yürümek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, daha fazla kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayırdan aşağı inmek kısmetlerin artacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet eder.

Kahve falında dağ bayır koşmak şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top