Kahve falında ağzında et görmek

Kahve falında ağzında et görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında et gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından et çıkarmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlarken teselli edilmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından et çıktığını görmek huzurun kaçacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağzından et kusmak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzında et görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından et koparmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından çiğ et çıkarmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top