Kahve falında başkasının sakalını görmek

Kahve falında başkasının sakalını görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakalını gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Kahve falında patronu sakal görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal uzattığını görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında sakal kesmemek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, özlemelerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini sakal görmek kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu sakallı görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Kahve falında sakalını yarım kesmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakalları çıkmak hayatının yolunda gideceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında sakal görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top