Kahve falında eşini sakal görmek

Kahve falında eşini sakal görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, geleceğine, umutlarını yitireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini sakal gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında eşini sakal traşı yapmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini sakalı görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin sakal bıraktığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine inanılır.

Kahve falında eşinin sakal traşı olduğunu görmek canla başla çalışacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini sakallı görmek kem gözlere geleceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalettir.

Kahve falında eşini sakal traşı olurken görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, makamından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakallı olduğunu görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top