Kahve falında başkasının kayısı yediğini görmek

Kahve falında başkasının kayısı yediğini görmek yaşamının uzun olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, ailesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kayısı yediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız herkesle iletişim kurabilmeniz konusunda en iyi yardımcınız.

Kahve falında başkasının kayısı yediğini görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı yediğini görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine yorulur.

Kahve falında kayısı kurusu almak güzel günlerin kapıda olacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kayısı yemek başarıya giden yollarının açılacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı meyvesi yemek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kayısı ağacında kayısı görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yerden kayısı toplamak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top