Kahve falında başkasının evlilik cüzdanını görmek

Kahve falında başkasının evlilik cüzdanını görmek kazançtan yana kara geçeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evlilik cüzdanını gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Kahve falında siyah evlilik cüzdanı görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına inanılır.

Kahve falında evlilik cüzdanı almak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evlilik cüzdanını görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mutlu bir evlilik yapmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlilik yüzüğü almak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında akraba evliliği yapmak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında evlilik düğün görmek sevgi ve hürmet göreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin evliliğini görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top