Kahve falında başkasının evini gezmek

Kahve falında başkasının evini gezmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evini gezmek gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi canlandırabilecek kişi ya da gruplarla tanışabileceğiniz yola girdiniz.

Kahve falında arkadaşın evini gezmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısında gezmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına delalettir.

Kahve falında evin içini gezmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde gezmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde gezmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin evini gezmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evini gezmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında evin odalarını gezmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top