Kahve falında ağlayarak koşmak

Kahve falında ağlayarak koşmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, kısmetlerinin artacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, maddi imkânlarının azalacağına, şansının geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak koşmak gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak koşmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koşmak ve düşmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye koşmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenli yolda koşmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillikte koşmak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızın peşinden koşmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yarışmada koşmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi yere koşmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top