Kahve falında başkasının dişini takmak

Kahve falında başkasının dişini takmak kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının dişini takmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında dişine küpe takmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kazancının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini takmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dişini çıkarıp takmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişin üstüne diş takmak çok güzel adımlar atılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi yerine takmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında dişine tel takmak çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top