Kahve falında başkasının başında sirke görmek

Kahve falında başkasının başında sirke görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının başında sirke gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında başkasının başında sirke görmek insanlarla bir araya geleceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bitin yavrusu sirke görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma sirkesi içmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kafada sirke öldürmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sirke dökmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçında sirke görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bit sirkesi ayıklamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top