Kahve falında başkasının aşık olduğunu görmek

Kahve falında başkasının aşık olduğunu görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kazancın arttırılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Kahve falında eski aşık olduğun kızı görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadına aşık olmak maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kendine aşık olduğunu görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle evlenmek büyük maddi kayıp verileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya aşık olmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye aşık olmak malın bereketinin artmasına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında amcaya aşık olmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle sevgili olmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top