Kahve falında ağlayan hasta bebek görmek

Kahve falında ağlayan hasta bebek görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayan hasta bebek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Kahve falında ağlayan hasta bebek görmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında bebek ağlamasını görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan erkek bebek görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kundakta ağlayan bebek görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin ağzında süt görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan bebeği susturmaya çalışmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top