Kahve falında başkasına dua ettiğini görmek

Kahve falında başkasına dua ettiğini görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, başına türlü belalar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına dua ettiğini gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında annenin dua ettiğini görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında dua edildiğini görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında imamın dua ettiğini görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasına dua ettiğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin senin için dua ettiğini görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın dua ettiğini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ziyarette dua ettiğini görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek yeni bir makama sahip olunacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top