Kahve falında ağlayan bebek susturmak

Kahve falında ağlayan bebek susturmak böylelikle yüzünün güleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, ailesini hem gururlandıracağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yatırımlarının kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebek susturmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında ağlayan bebek susturmak insanlar tarafından tanınacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebeği susturmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayan bebeği susturmaya çalışmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan erkek bebek görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bebek ağlamasını görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında ağzından bebek doğurmak başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak işini kaybedeceğine, üzgün olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top