Kahve falında başkalarını cinsi münasebette görmek

Kahve falında başkalarını cinsi münasebette görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında başkalarını cinsi münasebette gördüyseniz:

  • Katılımcı olmak gelecek fırsatlara bahane yaratabilir.

Kahve falında başkalarını cinsi münasebette görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cinsi münasebet yapanları görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet eder.

Kahve falında köpekle cinsi münasebette bulunmak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşiyle cinsi münasebette bulunmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulur.

Kahve falında kocasıyla cinsi münasebette bulunmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle cinsi münasebette bulunmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Kahve falında başkasının cinsi münasebetini görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top