Kahve falında başka birinin oğlu olduğunu görmek

Kahve falında başka birinin oğlu olduğunu görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin oğlu olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında başka birinin oğlu olduğunu görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında kuran okuyan insanlar görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aradaki buzları eriteceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu banyo yaparken görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun çocuğu olduğunu görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Kahve falında basını oksamak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında ok saplandığını görmek fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında amca oğluyla evlenmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına işaret eder.

Kahve falında ezan okuyamamak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top