Kahve falında başka birini yüzerken görmek

Kahve falında başka birini yüzerken görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yolunun açık olacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birini yüzerken gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Kahve falında sevdiğini başka yüzle görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin yüzünü görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine işarettir.

Kahve falında birini başka yüzle görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Kahve falında başka birini yüzerken görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında başka yüz görmek aşık olacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin saçında bit görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına inanılır.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top