Kahve falında baska bir evde oturmak

Kahve falında baska bir evde oturmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına inanılır.

Kahve falında baska bir evde oturmak gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında baska bir evde oturmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında su basan evi temizlemek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, darlık içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evi su basmış görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su basmış ev görmek başarılı bir insan olacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında baska bir evde olmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında baskasina ev almak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basini kapali görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top