Kahve falında başka bebeğe süt vermek

Kahve falında başka bebeğe süt vermek mutluluk gözyaşı dökeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında başka bebeğe süt vermek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin.

Kahve falında başka bebeğe süt vermek maddi imkânlarının artacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine alamet eder.

Kahve falında süt emen bebek görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe süt emzirdiğini görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi bebeğine süt emzirmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek geniş bir ev satın alacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği süt emzirmek çekilen yükün hafifleyeceğine, yeni işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe kaşıkla süt vermek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top