Kahve falında açık baş görmek

Kahve falında açık baş görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, istediği başarıyı göstereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, işlerin kara geçeceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında açık baş gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Kahve falında baş açık namaz kılmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başı açık namaza durmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında başı açık bayan görmek yeni iş teklifleri alacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında açık başla namaz kılmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş açık olmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalettir.

Kahve falında başı açık olmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasını başı açık görmek müjdeli bir haber alacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top